reizen tussen de zeehavens en de donau

Nu te boeken!

MS Quinto

  • Bouwjaar: 1993
  • Lengte: 110 meter
  • Breedte: 11.45 meter
  • Diepgang: 3.50 meter
  • Scheepstype: vrachtschip
  • Motor: Cummings 1600 pk

Over ons

Wij zijn Benjamin en Ilona van Driel. Wij varen samen met onze matroos op het motorvrachtschip Quinto. Ons vaargebied is, hoofdzakelijk van de westelijke zeehavens, naar Main Donau gebied. Dit is een route die veel variaties heeft qua landschap. Wij als echtpaar hebben veel ervaring in de binnenvaart,en deze mooie ervaring delen we graag met onze gasten. Wij zitten altijd in de dagvaart, wat inhoud dat de nachten niet gevaren word en u dus van een rustige nacht verzekerd bent.

Nu kunnen we proberen u in een lang verhaal proberen uit te leggen wat vakantie op een binnenvaartschip inhoud, kom het liever zelf ervaren. Ervaar de rust en vrijheid die wij dagelijks beleven. U bent van harte welkom aan boord van harte welkom. Ps. bekijk de foto’s, dat geeft u een klein kijkje wat u kunt verwachten.

Note!

Wij hebben een hond ( rottweiler) aan boord. Deze heeft heeft de stuurhut als haar woon en slaapgebied en maakt deel uit van onze bemanning. Pre is dus dat u als gast niet bang bent voor een hond.

Uw accommodatie:

Wij hebben accommodatie voor 2 gasten. Soms overleg kunnen er 4 gasten mee.

Aan boord heeft u een eigen hut tot uw beschikking. De hut beschikt over een 2 persoons bed met een stapelbed daarboven. een kitchenette met een koelkast, met waterkoker. U hebt een eigen wastafel en toilet maar de douche/badkamer is gedeeld. De hut bevindt zich op het achterschip.

Eventueel en altijd in overleg is er een 2e hut met stapelbed beschikbaar.

U maakt onderweg gebruik van onze gezamenlijke woonkamer en keuken.

Rookbeleid: Aan dek ( buiten ) mag gerookt worden.

Ervaring opdoen vanuit de stuurhut:

Ben en Ilona zijn ervaren binnenvaart schippers, zij delen hun vaarkennis graag met u vanuit de stuurhut.

Prijsinformatie

1 persoon: € 150- p.n.
2 personen: € 250,- p.n.

Boekingskosten €17,50

De prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en diner . ( Diner is wat de pot schaft, u eet mee met ons aan boord ).Handdoeken, bedlinnen en eind schoonmaak en een onvergetelijke ervaring zijn ook bij de prijs inbegrepen. Koffie en thee zijn overdag vrij verkrijgbaar. Alcoholische drank en frisdrank zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar.

* Gasten gaan doorgaans 5 ot 7 nachtjes mee.

Auto mee aan boord:

In overleg kan er soms een eigen auto mee aan boord. Niet in alle havens kunnen wij een auto aan boord nemen. Het meenemen van uw eigen auto en het takelen gebeuren op eigen risico. ( informeer vooraf bij uw verzekering) Takelkosten auto: €50,- / Max 2000 kg

Fietsen mogen kosteloos mee aan boord.

Actuele locatie van de Quinto

Onderstaande kaart geeft de actuele locatie weer van de Quinto. De blauwe lijn geeft het afgelegde pad weer van vandaag en gisteren.