Hoe verloopt een reservering?

Verloop van een reservering

Hieronder ziet u stapsgewijs hoe een reservering verloopt.

Stap 1: Informatie

U heeft een schip gevonden uit onze vloot waarop u graag een paar dagen mee wilt varen, of u heeft een bepaalde bestemming in gedachten waar u graag naar toe zou willen varen. Via het reserveringsformulier of per telefoon neemt u contact met ons op en we controleren of een reis mogelijk is die bij uw voorkeuren past. (Voor andere vragen over onze schepen en reizen staan wij natuurlijk voor u klaar, deze kunt u stellen via het contactformulier)

Stap 2: Reserveren

De accommodatie aan boord is beschikbaar, u wilt reserveren. Per mail ontvangt u van ons een verwijzing naar een uitgebreider reserveringsformulier, waarbij enkele velden al voor u zijn ingevuld. Het formulier dient u vervolgens aan te vullen met enkele persoonlijke gegevens, waarna u het formulier verstuurd na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden.

Stap 3: Betalingen

U ontvangt nu van ons de factuur, zodra de aanbetaling is voldaan is de reservering definitief. Vervolgens ontvangt u van ons de reisbescheiden. De reisbescheiden bevatten de uitgebreide informatie over het schip en route, de haven en kade gegevens waar u kunt inschepen/ontschepen, en voor noodgevallen de contact gegevens van de kapitein aan boord. Een werkdag voor aanvang van de reis dient de gehele reissom te zijn voldaan.

Stap 4: Goede reis!

De kapitein verwacht u, het avontuur kan beginnen!

Last minute boekingen

Indien u besluit te boeken korter dan 24 uur voor aanvang van de reis of op de vertrek dag zelf, is het mogelijk om bij het inschepen aan boord de reissom te voldoen. Aan boord kunt u niet pinnen dus u dient dan met gepast geld te betalen. U ontvangt dan na het reserveren van ons een factuur onder vermelding van “nog te voldoen bij het inschepen”. Dit is alleen mogelijk na overleg met ons vooraf zodat wij dit met de kapitein aan boord kunnen afspreken.

Indien u zelf al een bepaalde reis periode of een bestemming in gedachten hebt, in dat geval gaan wij voor u op zoek naar een schip voor die periode of met die bestemming waarna wij u een reisvoorstel doen.

Voor al uw vragen en of boekingen staan wij u graag telefonisch te woord. U kunt uw vraag natuurlijk ook versturen via het contactformulier.