Threant
Reserveer nu!

europa cargo reizen

Algemene informatie

  • Bouwjaar: 2008
  • Bouwwerf:  Santierul Naval, Roemenië
  • Lengte: 110 meter
  • Breedte: 11.45 meter
  • Vervoerde Tonnage: 3650 Ton
  • Scheepstype: droge lading
  • Diepgang: 4 meter
  • Motor 1x  Caterpillar 1938 PK
  • Boegschroef: 608 pk Caterpillar - Verhaar Omega-Jet.

Het schip beschikt over alle modernste navigatie apparatuur ,zie de stuurhut foto, voor een mooi overzicht. Wij vervoeren telkens weer iets anders, het is maar net wat er op ons weg komt. Wij zijn nergens aan verbonden. Of het nu zout, kolen, grind, constructie, containers of granen zijn, wij berekenen elke reis opnieuw wat voor ons het beste financieel uit kan en die reis nemen we aan. Hierdoor is het voor ons ook iedere keer een verrassing waar we heen varen.

Welkom aan boord bij ons familie bedrijf.

Het Binnenvaartschip “Threant” is eigendom van John en Ariena Hoogeveen. Wij zijn in 1989 begonnen met varen, allereerst een kleiner schip en die is in de loop van de jaren gegroeid. Wij hebben 5 kinderen en de oudste dochter is inmiddels al weer getrouwd en vaart ook op een eigen schip. Onze twee oudste  zonen (ook schippers)  varen met ons mee, zodat we wat meer vrije tijd hebben en het varen ook voor ons nog erg leuk blijft. Wij hebben ook nog 2 jongere kinderen en die verblijven door de weeks op een schippers internaat. Daarnaast hebben we ook nog een matroos in dienst die alle werkzaamheden ronddom het dek uitvoert.

Het vaargebied

De Threant vaart op alle grote rivieren in Europa.  Van Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, en verder. Omdat we geen vaste route varen is het voor ons ook iedere keer een verrassing waar we heen moeten en dat maakt voor ons het varen extra leuk. Zo komen we op de Rijn, Waal, Maas, Moesel, Main, Main-donau kanaal en de Donau, Zelf hebben we allen de papieren om zelfstandig tot Boedapest te mogen varen, mocht de reis nog verder weg gaan dan nemen we een loods aanboord.

Accommodatie

De Threant beschikt over een nette afgewerkte gastenhut met tweepersoons bed en een zithoek  met tv en een keukenblokje, verder heeft de gastenhut een eigen badkamer tot zijn beschikking. Ook heb je vanuit de gastenhut een eigen voordeur naar buiten toe en een groot raam zodat je ook in je hut van het uitzicht kunt genieten.

De passagiers hebben toegang tot de ruime stuurhut. Dit is voor ons het hart van het schip, in de stuurhut is ook een keukenblok zodat ook onder de vaart de innerlijke  mens niets te kort komt.                                                                                                                                                                           Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook op het dek achter de stuurhut van de zon de reis en het uitzicht genieten.

Wifi

Aan boord hebben we wifi, we maken gebruik van het mobiele netwerk, u kunt in overleg  gebruikmaken van de wifi verbinding om dagelijks uw E-mail te bekijken en te beantwoorden. Het is niet de bedoeling om films te downloaden of Pocemon monsters aan dek te vangen.

Auto mee aan boord

Het is in overleg mogelijk om uw eigen auto me aan boord te nemen. Er is meestal plaats voor een extra auto, natuurlijk gebeurt dit altijd in overleg. Het is niet overal mogelijk om een auto aan en van boord te takelen.

Fietsen mogen altijd kosteloos mee aan boord. Ook hebben wij  2 fietsen aan boord die gehuurd kunnen worden.

Prijsinformatie

Prijs voor een persoon:
€ 90,- p.p.p.n. (drie nachten of langer € 85,- p.p.p.n.)

Prijs voor twee personen:
€ 80,- p.p.p.d. (drie nachten of langer € 75,- p.p.p.n.)

Prijs voor het meenemen van uw auto aan boord:
€ 50,- incl. aan/van boord hijsen.
(altijd in overleg i.v.m ruimte aan dek / takelen voor eigen risico, informeer bij uw verzekering naar de takel clausule).

1 dag vaartraining€ 70

De prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en diner tussendoor zijn koffie, thee en  water vrij verkrijgbaar. Frisdranken en Wijn en Bier zijn in tegen betaling verkrijgbaar.  Handdoeken, bedlinnen en eind schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

Actuele locatie van de Threant

Onderstaande kaart geeft de actuele locatie weer van de Threant. De blauwe lijn geeft het afgelegde pad weer van vandaag en gisteren.