Doerak huurboot
Reserveer nu!

met uw eigen motorjacht op pad

Vanaf nu te boeken voor deze zomer

Op pad met het hele gezin in uw eigen Doerak.

Vanaf de nieuwe aanlegsteiger van Maritiem centrum Heusden gelegen aan de Maas is vanaf medio mei 2021 deze prachtige Doerak via Binnenvaartcruises te huur. Het schip is volledig ingericht voor een gezin van 4 personen.

Vaarbewijs / vaartraining.

Voor het varen met de Doerak hebt u geen vaarbewijs nodig, uiteraard maakt Ronald u vertrouwd met het schip en de vaarregels voor u op pad gaat. Een persoonlijke vaar-training / vaarles boeken behoord ook op afspraak tot de mogelijkheden. Ronald bespreekt dit graag met u.

Het vaargebied:

Vanuit Heusden zijn onder andere de Brabantse Biesbosch, de oude binnenstad van den Bosch binnen enkele vaaruurtjes bereikbaar. Hier kunt u overnachten in de stadshaven. Maar u kunt ook heerlijk rustig overnachten op een van de vele plassen aan de maas door eenvoudig het anker te laten zaken. Voor degene die een week huren is zelfs Zeeland bereikbaar.

Parkeren:

Parkeren kunt u veilig en gratis bij Maritiem centrum Heusden.

Kombuis:

2-pits kooktoestel,potten en pannen,koelkast,borden,bestek ( 6 personen) en aan nog wat kookgerei geen gebrek. Een wasbak met stromend water, de afwas komt later.

Slaapplaatsen:

Slaapplaatsen voor 4 volwassenen en 2 kleinen kinderen, het kussengevecht kan beginnen.

Bedlinnen:

Er slaapt niets zo lekker als je eigen hoofdkussen en je vertrouwde dekentje... Om zelf mee te nemen: dekbedden slaapzakken, beddengoed, kussens en kussenslopen.

Handdoeken:

Moeten die nu wel of niet et wasverzachter gewassen worden?... Om zelf mee te nemen, Handdoeken en badlaken.

Proviand:

Voor de lekkere trek hebben we voor iedere opvarende een rol Verkade koekjes klaar liggen. Koffie en thee staan ook voor u klaar, en uiteraard nog een chocolade reep naar keuze... voor de dames...om ze zoet te houden... De rest van de boodschapen is voor eigen rekening.

Schoonmaak:

De boten worden schoon en compleet afgeleverd en we zien ze dan ook graag in dezelfde toestand weer terug. Is dit niet het geval , dan worden er €50,- aan schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Water en Dieseltank:

Bij vertrek zijn allebei helemaal vol. Na terugkomst graag weer voltanken bij Maritiem Centrum Heusden. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Het schip verbruikt ongeveer 3,5 liter per uur.

Veiligheid:

Zwemvesten - Verbandtrommel - Brandblusser - Branddeken - zijn aanwezig.

Muziek:

JBL GO 2 draagbare bleutooth luidspreker. Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.

( bij vermissing word er €35,- op de borg ingehouden).

Stroomvoorziening:

De boot is voorzien van meerdere USB stopcontacten. Wanneer u afgemeerd ligt in een jachthaven is het via de walstroomkabel ook mogelijk om 220 volt aan boord te hebben. Je zou het bijna vergeten om mee te nemen, oplader mobiele telefoons, digitale camera,s en zonebrand!

Tips:

Laat de koffer thuis... neem je spullen mee in een sporttas of stevige boodschappentas. Zo is alles makkelijker op te bergen in de verschillende ruimtes aan boord. Bedenkt goed wat je meeneemt, de ruimte in een boot is beperkter dan in een vakantiehuis.

S,avonds kan het flink afkoelen. Vergeet daarom miet een warme trui of vest in te pakken.

Borg:

De borg bedraagt €500,- . vooraf te betalen. ( contant of pin).

Prijzen:

Week: € 900,-

Vrijdagmiddag vanaf 17:00 tot vrijdagochtend 10:00

Weekend: € 450,-

Vrijdagmiddag vanaf 17:00 tot maandagochtend 10:00

Midweek: € 550,-

Maandagmiddag vanaf 17:00 tot vrijdagochtend 10:00

Borg: €500,-